Het gaat erg goed met Homefashion Group en haar belangrijkste woonformule Kwantum! Ter uitbreiding van ons ICT team zijn we opzoek naar een IT integratie specialist op ons vernieuwde hoofdkantoor in Tilburg! Werk jij graag binnen een dynamisch, no nonsense organisatie, op een betrokken afdeling waar vernieuwing centraal staat? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving:

Als IT integratie specialist verbind jij de verschillende applicaties die er bij Homefashion Group gebruikt worden.  Je zorgt ervoor dat de communicatie tussen de applicaties onderling goed verloopt zodat o.a. onze webshops goed functioneren en klanten producten kunnen kopen, laten leveren en installeren. Ook houdt je je bezig met het rapporteren van data uit verschillende applicaties. In deze functie ben je zowel technisch als functioneel bezig met applicaties, integratie, datamodellering en data rapportering. Voorbeelden van systemen die geïntegreerd worden zijn: ERP, WMS, Configurator, Webshop, Winkelapps en Datawarehouses. Je werkt samen met business analisten en applicatie specialisten om business applicaties en SaaS-oplossingen te ontsluiten of de benodigde informatie beschikbaar te stellen. Daarnaast analyseer je samen met je team de wensen binnen de business, inventariseer je de requirements en vertaal je dit naar heldere userstories en epics. Door het ontwikkelen en implementeren van integraties tussen business applicaties die breed in de organisatie gebruikt worden bepaal jij mede ons succes!

Dit hebben wij jou te bieden

 • Een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie;
 • Een uitdagende werkomgeving met uitstekende ontplooiings- en carrièremogelijkheden;
 • Een prettige werksfeer op een gezellige en gedreven afdeling waar medewerkers graag wat met elkaar ondernemen;
 • Een informele gezonde organisatie, met een vernieuwd kantoorpand;
 • Personeelskorting en een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering. 

Voel jij je bij ons thuis?

Vind jij data- en bedrijfsprocessen intrigerend en wil jij degene zijn die zorgt voor een gestroomlijnde IT-omgeving? En beschik je daarnaast over:

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting IT;
 • Werkervaring als data integratiespecialist op het integratievlak in een commerciële organisatie;
 • Kennis en ervaring met middleware of ESB oplossingen (on premise of cloud) en ervaring met XML, REST, SOAP, EDI, ETL en API's;
 • Kennis over wat nodig is om een omgeving robuust te maken en te houden;
 • Een portie lef, waarbij je de regie in handen durft te nemen. Je hebt oog voor de wensen van de klant en kan goed omgaan met stressvolle situaties en werkt gestructureerd en secuur.
 • Een sterk analytisch vermogen en komt met praktische oplossingen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden (Nederlands is de voertaal), je schakelt net zo gemakkelijk met programmeurs als met stakeholders uit de business

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd, reageer dan op deze vacature en kom ons ICT team versterken! Stuur jouw gegevens, CV en motivatie in via de button ‘Solliciteren’. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

#IND1

IT Integratie Specialist (37 uur)