Voel jij je helemaal thuis in de winkel? 

Als je in de Retail werkt, ben je dol op producten en kom je graag in contact met mensen. Je helpt de klant en tussendoor zorg je ervoor dat de producten netjes op hun plek komen, klaar om onze klanten te verleiden. De behoefte willen achterhalen van de klant is misschien wel het meest belangrijk in ons vak. Daarvoor ben je ondernemend en commercieel ingesteld, geïnteresseerd in mensen en hun beweegredenen, een tikkeltje eigenzinnig en flexibel.

Kwantum is een erkend leerbedrijf en besteed veel aandacht aan opleiden. Wij bieden jou een (snuffel)stage of BBL plek aan en begeleiden je om je persoonlijke doelstellingen en je diploma te behalen. We laten je ervaren wat werken in de winkel inhoudt, zodat je wordt klaargestoomd voor het échte werk.

Ga naar de winkel bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden voor een stage of BBL plek.

Neem plaats in de Kwantum Klas

De Kwantum klas betekent dat je samen met je collega’s uit Nederland de MBO 4 of HBO opleiding volgt. We hebben hiervoor een eigen interne opleiding ontwikkeld in samenwerking met het NCVB en Stenden Hogeschool. De lessen zijn afgestemd op Kwantum, waardoor je meteen de lesstof in de praktijk kunt brengen. Zo maken jullie samen Kwantum eigen.

Op zoek naar een HBO of WO stage?

Je kunt bij Kwantum ook terecht voor HBO of WO stages. Dit is mogelijk op ons hoofdkantoor in Tilburg. Denk aan afdelingen als: E-commerce, Communicatie, Inkoop, ICT, Logistiek, P&O of ons distributiecentrum. 

Kijk in het actuele vacatureoverzicht of er op het hoofdkantoor stageplaatsen beschikbaar zijn.