Voel je thuis bij Kwantum

Ambitieus of carrièreswitch?

We veranderen voortdurend en verbeteren iedere dag. Met een open blik halen we hier onze energie uit. Dit betekent dat we iedere dag leren. Wij vinden het belangrijk dat je op de juiste plek zit bij Kwantum. Dat je het naar je zin hebt. Of je nu net begint of al jarenlange ervaring hebt, we zien wat je al kunt, maar kijken ook naar mogelijkheden voor de toekomst. We helpen je bij jouw wensen en investeren graag in jouw ontwikkeling. Zodat je nog beter en prettiger bij ons werkt. Ontdek jouw kansen bij Kwantum.

Kom iedere dag leren bij ons

Werk je bij Kwantum dan krijg je volop ruimte voor groei. Je leert veel. En als je al veel hebt geleerd, dan zijn er mogelijkheden om verder te groeien. Dat kan bij ons. Of je nu wilt doorgroeien naar een leidinggevende functie of je verder wilt ontwikkelen in je eigen vakgebied. Dat kan bij ons. Voordeel is dat je naast het behalen van een diploma ook de Kwantum manier van werken snel eigen maakt. En ga je in het distributiecentrum werken dan kun je bij ons het reachtruck en/of heftruck diploma halen. Of als je 2 rechterhanden hebt, dan hebben we een uitgebreid trainingsprogramma om op je op te leiden tot montagemedewerker. Wil je nog verder leren en een opleiding logistiek volgen? We denken graag met je mee. 

Welke kant je ook op wilt. Het is fijn om nieuwe dingen te leren. En dat doen we iedere dag. Je kunt je eigen persoonlijke ontwikkelplan maken. Denk je in kansen en wil je graag blijven leren? Dan werken we graag met jou samen. Groei mee met Kwantum!

Dit zijn je collega’s

Natasha, Verkoopadvies

“Kwantum ziet mijn volle potentie. Razendsnel groeide ik door. In de toekomst wil ik graag floormanager worden.”

Patrick, Servicedienst

“16 jaar geleden begon ik als medewerker verkoop op de vloerafdeling. Nu ben ik teammanager Montage & Services regio midden.”

Acelya, Verkoopadviseur aan huis.

“Als verkoper aan huis geeft je écht advies op maat. Letterlijk. Want je meet het ook in!”