Bezorg jij onze klanten een goed gevoel?

Ga jij iedere dag voor het beste resultaat?

Teamwork en altijd de beste service voor de klant. Dat is waar je voor gaat. Als verkoopadviseur aan huis of montagespecialist bij Kwantum ga je iedere dag voor kwaliteit en een goed gevoel bij onze klanten. Of je nu de gordijnen komt ophangen of de klant thuis adviseert over de keuze van de vloer en de juiste raamdecoratie. Je kent als geen ander de nieuwste trends en vertaalt deze met gemak naar mogelijkheden voor de klant.

Dit is jouw dag

Je bekijkt je route en zorgt dat je ready-to-go bent. Vandaag ga je eerst langs de winkel om wat spullen op te halen die je nodig hebt voor je afspraken bij de klanten thuis. Daarnaast is er nog een last minute wijziging binnengekomen. Geen probleem, het gaat je lukken vandaag.

Hoe lekker is dat? Je hebt vandaag weer vakwerk geleverd en de klanten zijn blij. Even bijkletsen met collega’s en alles weer op orde, zodat je morgen weer met frisse energie aan de slag kunt voor nieuwe blije klanten. Zo is je werkplek bij Kwantum iedere dag anders. Lekker afwisselend. Dat is werken bij Kwantum!

Montagespecialist

Twee rechterhanden, een eigen bus, gereedschap én een vakinhoudelijke opleiding. Als montagespecialist bij Kwantum ga je voor kwaliteit. Elke dag. Jij kent de kneepjes van het vak. We verkopen gordijnen, jaloezieën, plissé- en rolgordijnen en vloeren en jij helpt de klant bij het inmeten en monteren van hun raamdecoratie of je zorgt dat de vloer er netjes in komt te liggen. Vakwerk en blije klanten dat is waar jij blij van wordt. Jij gaat het maken bij Kwantum!

Verkoopadviseur aan huis

Verkoopadviseur aan huis

Ben je creatief, handig, flexibel en zie je altijd verkoopkansen? Dan is verkoopadviseur aan huis bij Kwantum de baan voor jou. Enthousiast vind jij altijd een passende oplossing – met een focus op raam – of vloerproducten voor onze klanten. Met een volledig ingerichte auto bezoek je onze klanten aan huis om ze blij te maken met vakkundig advies op maat. Letterlijk. Want wat je verkoopt, meet je ook in. Zo help je klanten van hun huis een echt thuis te maken en zorg je ervoor dat ze zich ook écht thuis voelen bij ons. Voel je ook thuis bij Kwantum!

Deze extra’s neem je altijd mee naar huis

  • Ruimte voor jouw ontwikkeling, wij investeren graag in jouw talent;
  • Flexibele werktijden
  • Extra bonus voor verkoop aan huis.
  • Een trainingsprogramma gericht op technische vaardigheden, productkennis en klanttevredenheid
  • 15% korting op alle producten van Kwantum en Leen Bakker.
  • Mogelijkheid om als bezorger je rijbewijs BE of C te halen – op onze kosten

Maak kennis met je collega’s

Acelya

“De sfeer in het team is goed, we hebben veel plezier. Er is altijd ruimte om even te over-leggen en elkaar te helpen als dat nodig is.”

René

“Heerlijk die vrijheid. Beetje mijn eigen tijd indelen, leuke mensen ontmoeten en toffe projecten opleveren!”

Patrick

“Als ik de raamdecoratie heb gemonteerd, is het interieur pas echt af. Het is leuk om blije klanten te zien.”