Word jij onze logistieke kanjer?

Onze logistieke wereld

Iedereen kent Kwantum. Maar, wist je ook dat wij grote, professionele distributiecentra hebben? Op ruim 48.000 m2 magazijn verdeeld over onze distributiecentra in Tilburg en Diessen worden dagelijks enorm veel producten ontvangen, verdeeld en verstuurd. Wij willen onze ruim 100 winkels en klanten graag op tijd van deze producten voorzien. Met veel plezier verwerken wij 22.000 leveringen die naar onze winkels gaan! En daarvoor zoeken wij logistieke kanjers!

Je werkt efficiënt, bent ondernemend en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt van afwisselend werk en bent graag onderdeel van een hecht team. Samen bouwen we aan een sterk merk. Wij zoeken talenten die graag met ons meedenken. Nieuwe ondernemende collega’s die het verschil kunnen maken op de logistieke werkvloer. Ben jij enthousiast en wil je graag alles weten over logistiek? Check dan de mogelijkheden bij Kwantum.

Wij zijn één team

Ben jij hét nieuwe talent van Kwantum in Tilburg of Diessen? Als logistiek medewerker zorg je voor een soepel verloop van het laden en lossen van goederen. Bij logistiek werk komt veel verantwoordelijkheid kijken, of je nu werkt als planner, magazijnmedewerker of teamleider? Het is snel denken, handelen en doorgaan. Geen dag is hetzelfde. We werken hard, maar we hebben ook lol met elkaar. Binnen het team krijg je fijne collega’s, veel vrijheid, flexibiliteit en volop doorgroeimogelijkheden. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld je hef- of reachtruck certificaat behalen. Maak jouw ambitie waar en kom werken voor Kwantum!

Deze extra’s neem je altijd mee naar huis

  • Vast contract bij Kwantum
  • Een direct aanbod om een elektrische pallettruck (EPT) cursus te volgen en de mogelijkheid om je hef- of reachtruck certificaat te behalen
  • Je kunt fulltime aan de slag, je werkt overdag (Diessen) of in ploegen (Tilburg)
  • Flexibele werktijden
  • 15% korting op alle producten van Kwantum en Leen Bakker

Maak kennis met je collega’s

Serge

“De sfeer onder de collega’s is goed, we behandelen elkaar met respect. We werken lekker door, maar er is ook ruimte voor een praatje.”

Marjolein

“We zijn een gezellig team en houden van aanpakken. Er zijn veel verschillende werkzaamheden en je kunt hier echt jezelf zijn. Iedereen is betrokken!”

Jeremy

“Ik vind het fijn dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en er goede doorgroeimogelijkheden zijn. Het is leuk om nieuwe dingen te leren.”