Kwantum begint bij jou!

Ondernemend en eigenzinnig

In Tilburg gebeurt het! Hier werken we met ondernemende professionals aan de gezamenlijke missie om eigentijds wonen voor iedereen bereikbaar te maken. Alle collega’s van Homefashion Group, Kwantum en Leen Bakker, werken hier samen. Dat doen we vanuit klantgerichtheid en eigenzinnigheid, zodat we de klant elke keer weer verrassen. De teams van alle afdelingen werken veel samen en gaan altijd voor het beste resultaat. Dat doen we met veel plezier. Samen zijn we gek op Kwantum!

Vanuit ons kantoor zorgen we er met elkaar voor dat alle woonwinkels in Nederland en België en de webshops de service en de kwaliteit kunnen bieden die de klant van ons verwacht. We veranderen voortdurend en verbeteren iedere dag. Dit doen we door zo efficiënt mogelijk te werken en gezamenlijk te investeren in technologie en systemen. Als doelgerichte ondernemers zien we kansen en denken we in oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat beide merken helemaal on-trend zijn met altijd scherpe prijzen. Kom jij ons team versterken? We bieden je een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief.

Deze extra’s neem je altijd mee naar huis

  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen onze grote organisatie
  • Een fijn marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden
  • Een goede pensioenregeling
  • 15% korting op alle producten van Kwantum en Leen Bakker
  • Mogelijkheid om een aantal dagen thuis te werken

Jouw werkgeluk is ons succes

Ramona | Teamleider Debiteuren & Crediteuren

“Het voelt geweldig om eraan bij te dragen dat de Homefashion Group vanaf consument tot aan de leverancier een goed financieel verloop heeft.”
Werken op kantoor

Stephanie | Product manager Decoratie

“Het blijft leuk om te zien dat de gekozen producten en trends aanslaan bij de consument ”

Je solliciteert. En dan?

Het contact

Je sollicitatie komt direct bij je toekomstige leidinggevende terecht. Als we denken dat je in het team past, nemen we contact met je op via whatsapp, mail of we bellen je.

De kennismaking

Is er een match? We nodigen je uit voor een kennismaking om te ontdekken of we echt bij elkaar passen, en of de werkzaamheden aansluiten bij jouw ervaring en ambitie.

Het moment…

Ben jij net zo enthousiast als wij? We vertellen jou dit nieuws zo snel mogelijk en doen je direct een mooi aanbod.

Het feestje!

Gefeliciteerd! Je gaat werken bij de leukste woonwinkel van Nederland.

Aan boord!

Je krijgt een warm welkom op je eerste dag en daarna ontvang je een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt.