Kom werken bij Kwantum

Met meer dan 1700 collega’s werken we iedere dag aan onze missie om eigentijds wonen bereikbaar te maken voor iedereen. Van onze collega’s bij customer service tot de afdeling IT. En van alle winkels tot het distributiecentrum. Er is veel te doen. Zie jij kansen bij Kwantum? En werk je graag in een gezellig team? Bekijk dan onze vacatures via onderstaande button!

In de winkel

Werk je in onze winkel dan heb je echt een afwisselende baan en maak je het verschil voor onze klanten. Van bijbaan met flexibele uren tot supervisor met de commerciële verantwoordelijkheid voor meerdere filialen. Werken in de winkel is echt teamwork. En extra leuk: je werkt tussen de mooiste producten en bent altijd op de hoogte van de laatste woontrends.

Bij de klant thuis

Een blije klant. Dat is waar je voor gaat. Iedere dag is anders bij Kwantum. Of je nu bij de klant thuis advies geeft over de keuze van de vloer of de juiste raamdecoratie of de rolgordijnen komt monteren. Jij bent hét gezicht van Kwantum en levert de beste service aan onze klanten. Jij ziet altijd kansen en denkt in oplossingen. Iedere dag. Overal. Dát is werken bij Kwantum. 

In de logistiek

Iedereen kent Kwantum. Maar, wist je ook dat wij grote, professionele distributiecentra hebben? Op ruim 48.000 m2 magazijn in Tilburg en Diessen worden dagelijks enorm veel producten ontvangen, verdeeld en verstuurd. En we hebben het druk! Daarom zijn we op zoek naar logistieke collega’s.

Werken in de logistiek

Op kantoor

Vanuit ons hoofdkantoor zorgen we er met elkaar voor dat we iedere dag de kwaliteit kunnen leveren die de klant van ons verwacht. Hier werken gedreven teams aan de verdere ontwikkeling van Kwantum. Ben je een financieel wonder, een marketing expert of ben je helemaal op je plek bij customer service? Check dan snel of jouw nieuwe baan erbij staat.

werken op kantoor bij Kwantum

Tech & Data

Als één van de grootste omnichannel retailers in Nederland en België werken we met elkaar aan een perfect IT landschap om onze webshops en fysieke winkels naadloos te laten integreren. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Wil je jezelf ontwikkelen en verder groeien in een dynamische werkomgeving? Dan hebben we plek voor jou in ons professionele Tech & Data team.